Schilderen vanuit je Ziel

Schilderen vanuit je Ziel

Kriebelt het diep van binnen om je innerlijke wereld creatief tot uiting te brengen?

Wil je heerlijk leren schilderen vanuit je gevoel?

Doe dan mee met een cursus ‘Schilderen vanuit je Ziel’ waarin ik jou leer hoe je een uniek schilderij op gevoel kunt maken.

Schilderen vanuit je intuïtie, je gevoel, je innerlijk weten.

Ik help je om contact te maken met je ziel, of met je bron, hoe je het ook noemen wilt.

Daarnaast leg ik je technieken uit voor het schilderen met acryl op doek, die je daarna natuurlijk thuis ook nog vaker toe kunt passen.

Ervaring is niet nodig, iedereen kan schilderen, ik laat het je ontdekken.

Het draait hier niet om de uitkomst, maar om het doen. Ook al is het supervet om iets te maken waar je zelf heel blij mee bent!

Laat je verrassen door wat je maakt en verwonder je over je eigen creaties.

Ik sta klaar om je te begeleiden, om samen te lachen, te verwonderen en vooral te ontdekken wat jij allemaal in je hebt.

Kom gezellig meedoen!

Praktisch

Een cursus duurt 4 weken. Dus je komt 4 aaneensluitende weken 2 uur per keer.

Dit is om jou genoeg technieken te leren, om je de kans te geven je schilderijen af te kunnen maken onder mijn begeleiding en door in een groepje te zijn, ontdek je ook veel van elkaars werk en werkwijze.

De ervaring leert dat als je je werk een tijdje met rust laat en er na een paar dagen weer naar kijkt je vaak weer tot inzicht komt wat er nog aan mag gebeuren.

Maar het kan ook zijn dat je in 1 les iets afmaakt en de volgende les gewoon weer iets nieuws begint. Iedereen werkt en leert anders.

Korte cursus van 2x 2 uur.

Heb je zin of slechts tijd om 2 keer te komen? Ook hier leer je precies wat je nodig hebt.

Investering is 100 euro voor 2 lessen en 200 voor 4 lessen inclusief alle materialen, btw en koffie/thee/lekkers.

Data, tijden en kosten

  • De eerstvolgende 4 weekse cursus start op zaterdagochtend 25 mei, 1 , 8 en 15 juni van 10-12 uur.
  • Hier kun je je nog voor inschrijven via carrolenselink@gmail.com o.v.v. Schilderen vanuit je Ziel.
  • De cursussen duren 4 óf 2 weken.
  • Iedere les duurt 2 uur.
  • De lessen zijn voor minimaal 2 en maximaal 4 cursisten per keer, zodat er veel persoonlijke aandacht is.
  • De lessen vinden plaats in mijn gezellige en lichte atelier aan huis in Boxtel (Noord-Brabant).
  • Alle materialen (je kunt kiezen uit verschillende formaten doeken en mag ook meerdere doeken per les beschilderen) en koffie/thee/iets lekkers , plus btw zijn inbegrepen. 
  • Kosten: 100 euro voor 2 lessen, 200 euro voor 4 lessen.

Doe je mee?

Heb je interesse om mee te doen met een cursus, stuur mij dan een mailtje naar carrolenselink@gmail.com o.v.v. Schilderles, en je voorkeur voor de dag/middag/ochtend, dan neem ik z.s.m. contact met je op!

Schilderen vanuit je ziel intuitief schilderen schilderles Boxtel clairesmission.com intuïtief canvas acrylverf

Claire van Clairesmission.com schreef een mooi blog over haar ervaring met Schilderen vanuit je Ziel! Je leest het HIER.

VIP dagen

Wil je helemaal de diepte in, zowel in het schilderen als met de persoonlijke begeleiding die ik geef? 

Zit je misschien in een moeilijke periode, qua gezondheid of op een ander gebied in je leven en wil je daar meer rust in vinden?

Tijdens een VIP-dag kom je bij mij (of neem ik alle spullen mee naar jou) en gaan we samen creëren. 

Kan je geen dag of dagdeel omdat je bijvoorbeeld geen energie hebt of omdat je lichaam dit nu gewoon niet aan kan, dan spreken we andere tijden af waar jij je fijn bij voelt.

Mijn coaching is verhelderend, inzichtelijk, rustgevend en door de combinatie met het intuïtief schilderen krijg je prachtige tools om thuis mee te oefenen. Zodat je je proces helderder en met veel meer rust aan kunt kijken.

En wat jij deze dag creëert kan bijvoorbeeld fungeren als kado voor iemand die je lief is, die jou heel erg geholpen heeft in jouw proces, of als je aan het einde van jouw leven zit, misschien wel als afscheidskado van jou aan je geliefden.

Stuur mij een mailtje of bel even bij interesse of als je meer informatie wilt over kosten en tijden.

Andere Schilderdagen

Ik organiseer ook andere dagen. Mocht je bijvoorbeeld zelf een vriendinnenclubje bij elkaar hebben en willen jullie samen een dag(deel) komen leren schilderen? Informeer naar de mogelijkheden en tijden. Stuur mij een mail met je telefoonnummer en ik antwoord of bel je z.s.m.

Creëren vanuit je Ziel brengt zoveel rust, vervulling en inspiratie!

Ik kijk ernaar uit om de kunstenaar in jou te ontmoeten ❤️

Schilderen vanuit je Ziel schilderles Boxtel intuitief creatief canvas acrylverf
"De combinatie van het creëren gericht op je intuïtie was wat mij het meeste aantrok naar deze cursus. Zonder doel laten ontstaan en gewoon het laten zijn. Ik was ook erg nieuwsgierig naar Carro als kunstenares en de manier waarop zij het aanpakt.  Het was heel waardevol om in te zien dat ik op het juiste pad ben bij het verder ontdekken van mijn creatieve kant. Mezelf daarbij niet in de weg te staan door de gedachten dat ik niet creatief ben. Daarbij ligt mijn kracht in het laten ontstaan zonder een vast doel of idee te volgen. Carro’s manier van aanwezig zijn is heel fijn. Ze geeft begeleiding en sturing passend bij ieder individu. Juist door haar manier van afstemming is er ruimte voor je eigen ik. Door de cursus schiet ik alle kanten op om allerlei verschillende technieken en voorwerpen te gebruiken. Super leuk om naast penselen ook in de weer te gaan met make up kwasten, tandenborstels of schuursponsjes. Thuis ben ik daar lekker mee verder gegaan. Het zijn vier korte dagen die echt voorbij vliegen. Iedere keer dacht ik ...neeeeee is het nu al voorbij???? De interactie in de groep en het onbewust van elkaar leren en verder helpen is een erg mooi aspect. Zelf ben ik wel nieuwsgierig naar een hele dag begeleiding. Benieuwd wat er dan ontstaat en ik denk dat ik dan meer van Carro haar kennis en technieken kan leren. Carro is een vreselijk mooi, oprecht en puur mens. Een ware kunstenares waar ik graag nog een keer mee zal gaan schilderen. Super veel dank!"
" Het leek mij leuk om lekker creatief bezig te zijn en te zien wat er ‘uit mij’ wilde komen. De beschrijving over de cursus trok mij aan, in het bijzonder het woord intuïtief. Ik heb tijdens de cursus geleerd dat ik altijd op mijn gevoel kan vertrouwen en dus nu dat het de bedoeling was dat ik Carro tegenkwam. Het schilderen opende bij mij weer een nieuw potje met dingen om te verwerken. Een laagje meer bevrijding. Carro haar begeleiding is fijn en intuïtief. Precies wat er nodig was, op elk moment. Nadat de cursus afgelopen was ben ik nog verder gegaan met creëren. Schilderen biedt mij letterlijk meer ruimte en beweging dan tekenen mij doet. Ik raad anderen aan om ook een cursus bij Carro te volgen: om te zien wat creatie vanuit je eigen bron je allemaal kan brengen, met precies voldoende begeleiding/bedding."
Het was een diep weten dat mij trok naar deze cursus Schilderen vanuit je Ziel. Ik vind schilderen leuk en heb wel eens overwogen om een ‘gewone’ schildercursus te doen maar dat was het toch telkens niet. Juist het intuïtieve sloot aan bij wat ik zocht. Naar mijn gevoel gaan en ook wat technieken leren om handiger op doek te krijgen wat ik voel. Het gemak waarmee Carro gewoon steeds laag over laag schilderde vond ik erg waardevol om te zien, dat het altijd goed komt en dat ik echt uit mijn hoofd kom en dus gewoon mag gaan doen. Haar begeleiding is heerlijk, gezellig, rustig en deskundig. Het was fijn met een kleine groep en daarmee maatwerk en persoonlijke aandacht en tips te krijgen. De start met een meditatie om echt in het lijf te gaan en van daaruit te schilderen was fijn. Ik ben nog heel summier verder gegaan met schilderen na de cursus, ik heb wel mijn schilderspullen naar boven gebracht en een kamer ingericht zodat het altijd klaar staat. Soms heb ik gewoon 5 minuten zin om een kleur over een kleur te zetten. Het was heerlijk om aan de cursus mee te doen, dichtbij jezelf iets creëren, met daarbij tips om meer te durven doen. De diepgang, het intuïtieve en spirituele is de grote meerwaarde van deze cursus.
Schildercursus Schilderles Creatief bezig zijn intuitief schilderen lerenschilderen schilderenopdoek acrylverf