Over Carro

 

Hi,

Ik ben Carro.


Het is mijn missie om bewuste vrouwen zoals jij over de hele wereld te bereiken en te helpen om hen (weer)  in hun kracht te zetten door middel van SoulSelfie Sessies en met mijn Tonnies.

Een Soul Selfie sessie is een online sessie waarbij ik je teken terwijl je door mij gecoacht wordt. Ik teken jou en de inzichten die doorkomen zodat je de tekening nog lang als geheugensteun kunt gebruiken.

Ik begeleid ook vrouwen voor langere periodes, van 3 maanden of 6 maanden.

Want vaak is 1 sessie niet voldoende en wil je graag nog dieper en is het heel fijn om gecoacht te worden over een langere tijd.

Dan gebeuren er vaak past echt grote veranderingen in jezelf.


De Tonniekaarten hebben mijn (inmiddels alweer bijna 7  jaar geleden overleden) lieve kat Tonnie in de hoofdrol. Ze zijn ontstaan door allerlei onderwerpen die uit het leven gegrepen zijn en zijn dus voor iedere gelegenheid en voor iedereen.

They will always bring a smile on your face😁


Hoe dat allemaal begon?

Ik ben al minstens 25 jaar aan het werk als illustrator. En al meer dan 10 jaar als coach.

Sinds 2015 combineer ik alles in Soul Selfie sessies.

Het illustreren begon al vroeg.

In 1996 ben ik in Israël – waar ik met mijn toenmalige Israëlische man woonde – begonnen bij dagbladen en reclamebureaus (nadat ik een lange wereldreis maakte door Australië, Nieuw-Zeeland, Indonesië, Maleisië en Thailand).

Tekenen en mensen blij maken met mijn tekeningen was eigenlijk het allerleukste dat ik kon bedenken. En nog dus🥰.

Daarnaast heb ik 15 jaar lang workshops gegeven aan kinderen en volwassenen. Striptekenen voornamelijk.

En heb ik in 2010 een coachopleiding afgerond en ben gestart als coach.

Maar hoe kwam je dan tot wat je nu doet?

Dat is een lang verhaal.

Maar in de kern komt het erop neer dat door alle ervaringen die ik zelf in mijn leven op mijn bord kreeg, ik nu in staat ben om al mijn talenten voor anderen in te zetten.

Mijn inzichten door relaties, mijn creativiteit, heldervoelendheid en humor.

Eén ding dat zeker heel veel invloed heeft gehad is deze gebeurtenis:

Eind 2004 verongelukte mijn beste vriendin en zielenmaatje Monique tijdens haar huwelijksreis in Libië. Het was een enorme schok. Het was zo raar om niet meer met haar te kunnen spreken en bij haar te zijn in haar fijne aanwezigheid. Er volgde een intens moeilijke tijd (we spraken en zagen elkaar toen zij nog leefde heel regelmatig).

Na haar overlijden kreeg ik veel dingen door waardoor ik steeds helderder kon kijken naar alles in mijn leven. ‘Het gaat allemaal over de onvoorwaardelijke liefde, Carro’  hoorde ik van haar een paar dagen nadat zij overleden was. Ik begreep toen nog niet helemaal wat zij precies bedoelde. Nu, inmiddels 16 jaar later, weet ik dat het gaat over De Onvoorwaardelijke Liefde voor jezelf en dus voor alles.

En zeker nu in deze onzekere tijden, is het Liefde die overwint van angst.

Het is een uitdaging om in je centrum te blijven, maar ik weet dat het mogelijk is (het lukt mij heel vaak nu en ik was VER weg van mijn bron geloof me) en ik wil jou dat ook graag bijbrengen.

Dat je zonder jezelf te verliezen of weg te geven aan iedereen om je heen. En heel goed voor jezelf zorgt. Op ieder vlak.

Ben je er klaar mee? Met je gedrag?

En ben je er klaar voor?

Om het te veranderen?

Mail me even om iets in te plannen, ik help je graag!

Liefs

Carro

 
 

 


’s Hertogenbosch 1967

Academie voor Beeldende Vorming, Tilburg

Alba Academie, Post HBO, Coaching en Leiderschap, Eindhoven

Veel van mijn illustraties vind je op mijn facebookpagina  en instagram

Ik ben als illustrator/beeldmaker aangesloten bij

 

Geef een antwoord