What They Say

Claire Richardson of Claire’s Mission wrote a beautiful blog about her SoulSelfie experience. Read all about it HERE.


Amanda:

‘I am currently burned out and struggle to find my inner flame again. Hands down I wanted to join Carro’s Soulday and I must say: I have no regrets at all!

My biggest insight was that this inner flame is only blocked by my critical inner voice. It makes me realize even more that I have consciously to work on my blocks daily.

Carro is really embracing you with her warmth, humor and wisdom and it felt completely safe to be all of me during our wonderful day together.

I can only assure you to gift yourself with a day like this, especially when you look for a deeper connection with your Soul.

The whole day made me feel happy and fulfilled.’

Marjolein :

‘ In de groep waar ik werk waren onderlinge conflicten.
Dit ging ten koste van de sfeer en productiviteit.
Niemand wist meer hoe hier uit te komen.
 
Ik vroeg Carro een tekening te maken omdat ik de groep een beeld wilde laten zien van mijn ideaal; een werkplek als oase, waar iedereen graag komt en in goede harmonie met anderen kan werken.
Zij maakte een kleurrijke en vrolijke tekening van onze werkplek, waarop wij als groep met plezier en ‘ín the flow’ aan het werk zijn. Iedereen van de groep die de tekening zag vond deze heel leuk en herkende meteen dat wij dat waren. Uit hun reacties maakte ik op dat het hoop gaf, alsof ze er door de tekening aan werden herinnerd hoe het beter kan en er een verlangen werd aangewakkerd. Het initiatief voor deze tekening en de zorg die eraan is gegeven met veelzeggende details werd ook erg gewaardeerd.
 
De tekening werd zonder discussie het uitgangspunt voor een frisse start, daarna het werd mogelijk gezamenlijk nieuwe afspraken te maken. De sfeer is nu goed en iedereen geniet ervan. De tekening hangt als reminder in onze kantine.’
 
 
 

Claudy Voskens

Organizer & coach op de werkplek

www.puurstructuur.nl

“ Ik vond de sessie heel plezierig en ontspannen en Carro wist direct precies te verwoorden (en te verbeelden) wat er speelde. Zonder enig voorkennis. Heel bijzonder.

Haar open houding en warm welkom maakten dat ik me direct veilig voelde.

De tekening staat op mijn kantoor. Moet eigenlijk ingelijst worden. Telkens als ik ernaar kijk en lees word ik me opnieuw bewust van wat er is. Ik zou het iedereen aanraden zo’n Soul Selfie sessie, een prachtige manier om op een verrassende wijze eens naar jezelf te kijken en naar boven halen wat er speelt. Mensen zijn vaak bewust onbewust.”

Masja Slootweg-van der Henst

LinkedIn Businesscoach

www.linkedinvoorondernemers.nl

Ik ontmoette Carro toen ik net mijn profilering had omgegooid van breed social media adviseur naar LinkedIn businesscoach. Alles moest om: mijn website, mijn huisstijl, zelfs mijn bedrijfsnaam. En ik wilde graag een korte introductievideo over wie ik was en wat ik kon betekenen voor mijn klanten. Dát heeft Carro voor mij gemaakt.

LinkedIn is een zakelijk netwerkplatform, maar ik wilde ook uitstralen dat het leuk en niet zo ‘zwaar’ hoeft te zijn. Dat is gelukt. Het fijne is dat alle beelden die in mijn video zijn gebruikt, er ook los bijgeleverd zijn. Daardoor heb ik direct materiaal voor mijn social media berichten. En ik krijg ontzettend veel leuke reacties. Het is herkenbaar.

Het zorgt ervoor dat de drempel om met LinkedIn aan de slag te gaan verlaagd wordt, wat helemaal aansluit bij mijn missie om meer ondernemers de kansen van LinkedIn te laten ervaren. Kansen voor meer zichtbaarheid en een betere vindbaarheid, waardoor je top-of-mind blijft en dus eenvoudiger klanten aantrekt. En de cartoons van Carro helpen daar enorm bij. Ik beveel Carro dan ook van harte aan!”

Silvia Verhoosel

Uitdrukkelijk Communicatieadviseur

Projectmanager bij IKONS.nl en @TMC

“Tijdens een congres hebben we Carro de highlights uit de presentaties van de sprekers laten vastleggen in een getekende samenvatting. Carro weet de belangrijke elementen uit een verhaal treffend en met een tikje humor weer te geven in karakteristieke tekeningen.

Deze waren tijdens het walking diner na afloop te bewonderen en leverden nog leuke gespreksstof op. Bovendien hebben we (delen van) de tekeningen uitstekend kunnen gebruiken als illustratie van een whitepaper over het congres. Live visual storytelling is echt een mooie manier om direct een verrassende weergave van een presentatie te laten gezien.”

Fotolijstje Ghislaine

Ghislaine de Brouwer-Smeeman

Directeur Stichting Brede Scholen Boxtel

“Carro heeft al diverse opdrachten uitgevoerd voor de stichting Brede Scholen Boxtel, elke keer tot tevredenheid van bestuur en team.

Originaliteit en humor waren kernwoorden bij de uitvoering van de laatste opdracht, het ontwerpen van de illustraties behorende bij de doorlopende ontwikkelingslijnen ‘Sport- en gezond gedrag’, ‘Taalontwikkeling- en leesbevordering’ en ‘ Kunst- en cultuureducatie’.

Prettig in de samenwerking was vooral de wijze waarop de afstemming plaatsvond.”

Fotolijstje-Amanda

Amanda Schiltmans

Mede-eigenaar Q-Studio, Son en Breugel

“Carro is een kei als het gaat om ‘woorden omzetten in beeld’! Voor magazine Beleef! Het Groene Woud is het stripfiguur ‘Woudje’ geboren en heeft zij iedere kwartaal een cartoon/strip getekend die precies weergaf waar de kwartaaleditie over ging.

Bijna alle onderwerpen hadden een plekje in de cartoon/strip en vormde een eenheid en vertelde precies het verhaal waar de editie over ging. Super knap hoe ongeveer 10 uiteenlopende onderwerpen toch een verhaal kunnen zijn in beeld.

Naast Carro’s professionaliteit in ‘verhalen-tekenend- vertellen’ is het ook een fijne samenwerkingspartner die inziet dat delen vermenigvuldigen is, het nieuwe geven! Ik hoop in toekomstige situaties nog vaak samen met Carro te kunnen samenwerken.” 

Fotolijstje-frans

Frans Besselink

Eigenaar/Coach/ Begeleidingsdeskundige

Dimensie.net

“Ik was met name op zoek naar mogelijkheden om mijn boodschap in mijn trainingen ook visueel over te brengen. Een boodschap komt vollediger over door ‘plaatje, praatje en ‘daadje’. Wat ik erg plezierig vond aan het contact met Carro was de rust en de ruimte om mijn behoefte onder te brengen. Het contact was vertrouwelijk en ik voelde me meteen op mijn gemak. Carro neemt op een persoonlijke wijze leiding en dat komt erg prettig over.

Juist door het uitwisselen en de eerste schetsen werd voor mijzelf steeds duidelijker wat ik precies wilde bereiken. Ik kon door onze uitwisseling steeds meer tot de kern komen, heerlijk.

Ik ben heel blij met het geboden resultaat en ik werk er nog dagelijks mee. Ik zou Carro zeker aanbevelen bij anderen.”

Gerry-Roche

Gerry Roche

Coördinator Cultuurbox.eu

“De afgelopen jaren heb ik een bijzonder en fijn contact opgebouwd met Carro. Ze is inspirerend, betrouwbaar, liefdevol, kundig, meedenkend, kortom een prettig persoon om mee ‘samen’ te werken.

Ze heeft met regelmaat workshops verzorgd op scholen waarbij ook de kinderen van het speciaal onderwijs ( ZMOK) niet vergeten werden. Er  was altijd veel aandacht voor ieder kind, het is/was altijd goed wat je creëerde. Je persoonlijkheid staat centraal en daar is veel aandacht voor. Ook heeft ze voor een kleuterproject prachtige les-ontdekkisten ontworpen die dagelijks gebruikt worden in het museum.”