Carro

Carro

Tekenen is mijn ding. Geen dag gaat voorbij of ik teken iets. Over wat ik meemaak. Tonnies. Illustraties voor bedrijven of particulieren. Een krabbel in mijn schetsboekje dat ik altijd bij me draag.  Ik kan me eigenlijk geen dag herinneren dat ik niet getekend heb. Als ik in een gesprek ben komt er vaak wel iets in me op, en moet ik dat meteen (of snel daarna) even neerzetten. Mijn leven bestaat uit beeld. Alles wat ik zie vertaal ik meteen. Met humor vooral. Snel en to the point. Midden in de nacht sta ik soms op om iets neer te krabbelen in mijn schetsboekje. 

Na de academie voor Beeldende Vorming in Tilburg ben ik al snel begonnen als illustrator. De academie was heel goed om een basis te creëren maar het echte illustratiewerk kwam pas in de jaren daarna. Een lange reis om de wereld bracht me naar Israël en daar is mijn loopbaan als illustrator begonnen. Ik werkte voor Boomerang Freecards en heb daar ook voor dagbladen, reclamebureaus en bedrijven geïllustreerd. Storyboards, folders, flyers, visitekaartjes, huisstijlen, reclamecampagnes en vele andere items. Ik heb alles aangepakt en heb me geen moment verveeld. Na jaren kwam ik weer terug in Nederland en ben ik onder andere begonnen voor de Hema. De afgelopen 10 jaar heb ik ook voor vele andere bedrijven passende illustraties gemaakt. Daarnaast heb ik ontzettend veel workshops gegeven op scholen, lekker striptekenen met kinderen. Heerlijk vond ik dat, maar eind 2010 voelde ik dat ik me meer wilde verdiepen en na een opleiding tot coach ben ik begonnen met Hart- en Zielgesprekken voor volwassenen. En doordat ik ineens allerlei dingen ging voelen ben ik ook Readingtekeningen gaan maken. Dit alles naast mijn werk als illustrator. Coachen doe ik inmiddels niet meer, ook daarin voelde ik dat ik toch weer terug naar mijn basis moest: het tekenen.  Ik richt me nu volledig op het illustreren, en het Visual Storytelling.

En maak nu illustraties voor: blogs, nieuwsbrieven, boeken, folders, presentaties, cursussen, animaties, whiteboard-presentaties, banners, kalenders, spelletjes, kaarten, kranten, tijdschriften en alles waar een illustratie toepasselijk bij is.

Ik ben live in te huren bij presentaties, vergaderingen, netwerkbijeenkomsten of andere evenementen waar ik op een groot vel het verhaal duidelijk maak met beeld.

Ook geef ik trainingen Visual Storytelling, waarbij ik medewerkers van bedrijven leer tekenen en verbeelden en hoe ze dit in kunnen zetten in hun werk. Heel handig voor bijvoorbeeld coachgesprekken, teamvergaderingen en presentaties. Zo kun jij op jouw manier je verhaal verduidelijken.

Veel van mijn illustraties vind je op mijn facebookpagina of bij de tags onderaan de pagina.

Kijk eens rond op mijn site om te kijken wat ik voor jou, je medewerker of je bedrijf kan betekenen.

Of bel me voor een verblijvend gesprek op 06-21 817 037

Groetjes,

Carro

‘s Hertogenbosch 1967

Academie voor Beeldende Vorming, Tilburg

Alba Academie, Post HBO, Coaching en Leiderschap, Eindhoven

Leave a Reply