Workshops Praktische dingen & Annuleringsvoorwaarden

 

Aanmelding, afspraken, annulering

Meld je aan voor een workshop door onder vermelding van jouw naam en mailadres een mail te sturen naar Carro

Je krijgt van mij een factuur die zodra je  hebt betaald officieel geldt als inschrijving.

Wil je annuleren?

Jammer maar dat kan natuurlijk altijd.

Dit zijn mijn annuleringsvoorwaarden:

Jouw kosten als jij de workshop annuleert:

 • Annulering 3 weken tot 1 week vóór de aanvang van de workshop: 50 % van de workshopprijs.
 • Annulering 1 week vóór de aanvang van de workshop: 100% van de workshopprijs.

Het restantbedrag wordt zo spoedig mogelijk op jouw bankrekening teruggestort.

Vervanger

Heb je een vervanger, die in jouw plaats aan de workshop kan deelnemen, dan kan dat. Laat het me op tijd weten via de mail plus alle gegevens van je vervanger en er zijn voor jou geen kosten aan verbonden.

 

In het geval van onvoldoende deelname (minder dan 5 deelnemers) behoud ik mij het recht voor de workshop te annuleren. Je krijgt hier zo snel mogelijk en uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de workshop bericht van en het door jou betaalde bedrag voor de workshop wordt meteen teruggestort.

 

Verdere informatie als je WEL deelneemt aan 1 van mijn workshops:

 • Neem altijd genoeg warme kleding mee en sokken/sloffen/slippers, wat jij fijn vindt. Het kan zijn dat je na een meditatie of een oefening wat afkoelt, dat is natuurlijk voor iedereen anders maar wees voorbereid.
 • Doe in elk geval iets aan wat lekker zit. 
 • Neem eventueel je eigen pen en notitieboek mee, je krijgt van mij altijd een hand-out en iets om mee te schrijven maar misschien hou jij het liever bij je eigen vertrouwde pen en blokje.
 • Geef ruim van te voren even aan of je voedselallergieën hebt of iets niet eet. De lunches zijn voornamelijk vegetarisch/veganistisch maar natuurlijk hou ik altijd rekening met wensen en eventuele allergieën.
 • Kom zo uitgerust mogelijk naar de workshop.
 • Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw spullen (en natuurlijk ga je ook met respect om met die van een ander).
 • De workshops duren tot 16.00 uur en hebben een uitloop van maximaal een half uur. Zo kan iedereen weer op tijd naar huis, of naar de Bed en Breakfast (mocht je daar tips over willen, laat het me weten, er is een heerlijke B&B op de locatie van de workshops en in de nabije omgeving).
 • We gaan met respect met elkaar om en vooral ook met informatie en gevoelens van anderen. Wat tijdens de dag naar boven komt mag er allemaal zijn. Maar houdt privé-dingen van anderen privé.
 • Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw gezondheid en als je je niet lekker voelt of verkouden bent, blijf dan liever thuis.  

Leuk om je te ontmoeten op 1 van de workshops of in een sessie!