Testimonials

 

 


Ines Francken

“Een sessie bij Carro doet je werkelijk sprankelen. In een mum van tijd slaagt ze erin naar je kern te gaan. Ze weet als geen ander je talenten en blinde vlekken te benoemen.

Een sparkling sessie brengt je echt in beweging. De dagen erop voelde ik me werkelijk in een andere modus en heb ik mooie stappen voorwaarts gezet. Het is een gevoel waar ik eigenlijk altijd vanuit zou willen handelen en dat me motiveert om me dit eigen te maken.

Het feit dat ik heb mogen ervaren wat dit met me doet, laat me beseffen dat ik het wel in me heb zitten en kan. De tekening en de boodschap maken deze sessie nog eens extra visueel. Dagelijks inspireren deze me wat ik nog meer van mezelf in de wereld mag gaan zetten en welke fictieve drempels ik mag laten varen zodat ik elke dag opnieuw mag stralen en stukje dichter bij mijn kern mag komen.

Het is een bijzonder unieke ervaring die me veel heeft gebracht. Een echte aanrader. Bedankt Carro!”

Claudy Voskens

Organizer & coach op de werkplek

www.puurstructuur.nl

“ Ik vond de sessie heel plezierig en ontspannen en Carro wist direct precies te verwoorden (en te verbeelden) wat er speelde. Zonder enig voorkennis. Heel bijzonder.

Haar open houding en warm welkom maakten dat ik me direct veilig voelde.

De tekening staat op mijn kantoor. Moet eigenlijk ingelijst worden, nu krult tekening te veel om. Telkens als ik ernaar kijk en lees word ik me opnieuw bewust van wat er is. Ik zou het iedereen aanraden zo’n Sparkling Insightssessie om op een verrassende wijze eens naar jezelf te kijken en naar boven halen wat er speelt. Mensen zijn vaak bewust onbewust.”

Masja Slootweg-van der Henst

LinkedIn Businesscoach

www.linkedinvoorondernemers.nl

Ik ontmoette Carro toen ik net mijn profilering had omgegooid van breed social media adviseur naar LinkedIn businesscoach. Alles moest om: mijn website, mijn huisstijl, zelfs mijn bedrijfsnaam. En ik wilde graag een korte introductievideo over wie ik was en wat ik kon betekenen voor mijn klanten. Dát heeft Carro voor mij gemaakt.

LinkedIn is een zakelijk netwerkplatform, maar ik wilde ook uitstralen dat het leuk en niet zo ‘zwaar’ hoeft te zijn. Dat is gelukt. Het fijne is dat alle beelden die in mijn video zijn gebruikt, er ook los bijgeleverd zijn. Daardoor heb ik direct materiaal voor mijn social media berichten. En ik krijg ontzettend veel leuke reacties. Het is herkenbaar.

Het zorgt ervoor dat de drempel om met LinkedIn aan de slag te gaan verlaagd wordt, wat helemaal aansluit bij mijn missie om meer ondernemers de kansen van LinkedIn te laten ervaren. Kansen voor meer zichtbaarheid en een betere vindbaarheid, waardoor je top-of-mind blijft en dus eenvoudiger klanten aantrekt. En de cartoons van Carro helpen daar enorm bij. Ik beveel Carro dan ook van harte aan!”

Silvia Verhoosel

Uitdrukkelijk Communicatieadviseur

Projectmanager bij IKONS.nl en @TMC

“Tijdens een congres hebben we Carro de highlights uit de presentaties van de sprekers laten vastleggen in een getekende samenvatting. Carro weet de belangrijke elementen uit een verhaal treffend en met een tikje humor weer te geven in karakteristieke tekeningen.

Deze waren tijdens het walking diner na afloop te bewonderen en leverden nog leuke gespreksstof op. Bovendien hebben we (delen van) de tekeningen uitstekend kunnen gebruiken als illustratie van een whitepaper over het congres. Live visual storytelling is echt een mooie manier om direct een verrassende weergave van een presentatie te laten gezien.”

Fotolijstje Ghislaine

Ghislaine de Brouwer-Smeeman

Directeur Stichting Brede Scholen Boxtel

“Carro heeft al diverse opdrachten uitgevoerd voor de stichting Brede Scholen Boxtel, elke keer tot tevredenheid van bestuur en team.

Originaliteit en humor waren kernwoorden bij de uitvoering van de laatste opdracht, het ontwerpen van de illustraties behorende bij de doorlopende ontwikkelingslijnen ‘Sport- en gezond gedrag’, ‘Taalontwikkeling- en leesbevordering’ en ‘ Kunst- en cultuureducatie’.

Prettig in de samenwerking was vooral de wijze waarop de afstemming plaatsvond.”

Fotolijstje-Amanda

Amanda Schiltmans

Mede-eigenaar Q-Studio, Son en Breugel

“Carro is een kei als het gaat om ‘woorden omzetten in beeld’! Voor magazine Beleef! Het Groene Woud is het stripfiguur ‘Woudje’ geboren en heeft zij iedere kwartaal een cartoon/strip getekend die precies weergaf waar de kwartaaleditie over ging.

Bijna alle onderwerpen hadden een plekje in de cartoon/strip en vormde een eenheid en vertelde precies het verhaal waar de editie over ging. Super knap hoe ongeveer 10 uiteenlopende onderwerpen toch een verhaal kunnen zijn in beeld.

Naast Carro’s professionaliteit in ‘verhalen-tekenend- vertellen’ is het ook een fijne samenwerkingspartner die inziet dat delen vermenigvuldigen is, het nieuwe geven! Ik hoop in toekomstige situaties nog vaak samen met Carro te kunnen samenwerken.” 

Fotolijstje-frans

Frans Besselink

Eigenaar/Coach/ Begeleidingsdeskundige

Dimensie.net

“Ik was met name op zoek naar mogelijkheden om mijn boodschap in mijn trainingen ook visueel over te brengen. Een boodschap komt vollediger over door ‘plaatje, praatje en ‘daadje’. Wat ik erg plezierig vond aan het contact met Carro was de rust en de ruimte om mijn behoefte onder te brengen. Het contact was vertrouwelijk en ik voelde me meteen op mijn gemak. Carro neemt op een persoonlijke wijze leiding en dat komt erg prettig over.

Juist door het uitwisselen en de eerste schetsen werd voor mijzelf steeds duidelijker wat ik precies wilde bereiken. Ik kon door onze uitwisseling steeds meer tot de kern komen, heerlijk.

Ik ben heel blij met het geboden resultaat en ik werk er nog dagelijks mee. Ik zou Carro zeker aanbevelen bij anderen.”

Gerry-Roche

Gerry Roche

Coördinator Cultuurbox.eu

“De afgelopen jaren heb ik een bijzonder en fijn contact opgebouwd met Carro. Ze is inspirerend, betrouwbaar, liefdevol, kundig, meedenkend, kortom een prettig persoon om mee ‘samen’ te werken.

Ze heeft met regelmaat workshops verzorgd op scholen waarbij ook de kinderen van het speciaal onderwijs ( ZMOK) niet vergeten werden. Er  was altijd veel aandacht voor ieder kind, het is/was altijd goed wat je creëerde. Je persoonlijkheid staat centraal en daar is veel aandacht voor. Ook heeft ze voor een kleuterproject prachtige les-ontdekkisten ontworpen die dagelijks gebruikt worden in het museum.”