Reacties van klanten

Fotolijstje Ghislaine

 

 

 

Ghislaine de Brouwer-Smeeman

Directeur Stichting Brede Scholen Boxtel

 

“Carro heeft al diverse opdrachten uitgevoerd voor de stichting Brede Scholen Boxtel, elke keer tot tevredenheid van bestuur en team.

Originaliteit en humor waren kernwoorden bij de uitvoering van de laatste opdracht, het ontwerpen van de illustraties behorende bij de doorlopende ontwikkelingslijnen ‘Sport- en gezond gedrag’, ‘Taalontwikkeling- en leesbevordering’ en ‘ Kunst- en cultuureducatie’.

Prettig in de samenwerking was vooral de wijze waarop de afstemming plaatsvond.”

 

Fotolijstje-Amanda

 

Amanda Schiltmans

Mede-eigenaar Q-Studio, Son en Breugel

Uitgever magazine Beleef!

 

“Carro is een kei als het gaat om ‘woorden omzetten in beeld’! Voor magazine Beleef! Het Groene Woud is het stripfiguur ‘Woudje’ geboren en heeft zij iedere kwartaal een cartoon/strip getekend die precies weergaf waar de kwartaaleditie over ging.

Bijna alle onderwerpen hadden een plekje in de cartoon/strip en vormde een eenheid en vertelde precies het verhaal waar de editie over ging. Super knap hoe ongeveer 10 uiteenlopende onderwerpen toch een verhaal kunnen zijn in beeld.

Naast Carro’s professionaliteit in ‘verhalen-tekenend- vertellen’ is het ook een fijne samenwerkingspartner die inziet dat delen vermenigvuldigen is, het nieuwe geven! Ik hoop in toekomstige situaties nog vaak samen met Carro te kunnen samenwerken.” 

 

Fotolijstje-frans

 

 

 

Frans Besselink

Eigenaar/Coach/ Begeleidingsdeskundige

Dimensie.net

 

“Ik was met name op zoek naar mogelijkheden om mijn boodschap in mijn trainingen ook visueel over te brengen. Een boodschap komt vollediger over door ‘plaatje, praatje en ‘daadje’. Wat ik erg plezierig vond aan het contact met Carro was de rust en de ruimte om mijn behoefte onder te brengen. Het contact was vertrouwelijk en ik voelde me meteen op mijn gemak. Carro neemt op een persoonlijke wijze leiding en dat komt erg prettig over.

Juist door het uitwisselen en de eerste schetsen werd voor mijzelf steeds duidelijker wat ik precies wilde bereiken. Ik kon door onze uitwisseling steeds meer tot de kern komen, heerlijk.

Ik ben heel blij met het geboden resultaat en ik werk er nog dagelijks mee. Ik zou Carro zeker aanbevelen bij anderen.”

 

Gerry-Roche

 

 

Gerry Roche

Coördinator Cultuurbox.eu

 

“De afgelopen jaren heb ik een bijzonder en fijn contact opgebouwd met Carro. Ze is inspirerend, betrouwbaar, liefdevol, kundig, meedenkend, kortom een prettig persoon om mee ‘samen’ te werken.

Ze heeft in de periode 2009-2013 met regelmaat workshops verzorgd op scholen waarbij ook de kinderen van het speciaal onderwijs ( ZMOK) niet vergeten werden. Er  was altijd veel aandacht voor ieder kind, het is/was altijd goed wat je creëerde. Je persoonlijkheid staat centraal en daar is veel aandacht voor. Jammer maar wel begrijpelijk dat Carro op een bepaald moment geen workshops meer verzorgde voor het onderwijs.

Wel heeft ze nog voor een kleuterproject prachtige les-ontdekkisten ontworpen die dagelijks gebruikt worden in het museum.”

Comments are closed